Muskel & Velvære Klinikk

Behandlinger

Ditt første møte med oss

Når du har bestilt en time hos oss, starter vi først med en innledende samtale med deg som kunde. Etter dette vil terapeuten foreta en grundig undersøkelse av det som er relevant for dine utfordringer med kroppen. Med disse opplysningene vil det bli satt opp en behandlingsplan og evt en treningsplan for å bli kvitt plager og forebygge nye plager.

Vi hjelper deg å velge

T j e n e s t e r

Det fins så mange forskjellige typer av massasje/behandlinger. Hvem av dem skal du velge?

Avspenningsmassasje

Hvem er det for?

Avspenningsmassasje er en massasjemetode som har som formål å redusere stress og muskelspenninger.

Stress fører til økt utskillelse av hormonene adrenalin og kortisol, og gir økt muskelspenning i skuldre, nakke, hals og ansikt. Det er anstrengende og helseskadelig å ha et høyt stressnivå over lang tid.

Pris

Dypvevsmassasje

Hvem er det for?

En muskel terapeut sin viktigste oppgave er å løse opp spenninger i muskulaturen, dette gjøres ved bruk av pressurer, dype og kraftige muskel grep. Spenningene kan oppstå på grunn av dårlig arbeidsstilling eller overanstrengelse, men kan også ha mer følelsesmessige årsaker som stress, sinne, og angst. I disse behandlingen så kan det hende vi må bruke forskjellige tilleggs verktøy som: kopping, IASTM og Tens.

Pris

Muskel & Velvære Spesial

Hvem er det for?

Denne behandlingen er en blanding av muskelterapi og avspenningsmassasje. Der vi starter med muskelbehandling på 40 min for fjerning av vondter og få økt mer bevegelse i bevegelsesapparat. Vi avslutter med 30 min avspenningsmassasje som får roet ned kropp og sjel. En bestselger her hos oss. Vi bruker eteriske oljer til denne behandlingen.

Pris

Tok-sen

Hva er Tok-sen?

I Tok-sen massasje bruker vi trehammer og tre verktøy, der vi tapper/banker langs din sen energi linje. Den beroliger musklene og den healer kroniske smerter. Tok-sen er bra for kroppen, uansett om du har smerter i kroppen eller ikke. Kan også bestilles med spesial balsam krem og eteriske oljer i behandlingen for 150 kr i tillegg.

Pris

Asian & Western Wellness massasje

Hva er Wellness massaje?

En helkropps massasje for avspenning å velvære.
I denne type massasje så bruker vi mye underarmer som er meget effektivt for å stimulerer bindevev og muskler, vi bruker også bambus, noe som er meget behagelig og veldig bra for kropp og sjel.
Denne massasjen er for deg som har lyst på litt mindre smerter i kroppen og mye velvære.
Du kan også bestille med varme wavestones som er noen av det beste av velvære som fins der ute, den er på 100 min da det tar 30 min ekstra, gå inn å book:
Asian and Western Wellness med varme Wavestone

Pris

Asian and Western Wellness massasje med varme wavestone

Hva er Wellness med varme wavestone?

En helkropps massasje for avspenning å velvære med mye fokus på velvære.
I denne type massasje så bruker vi mye underarmer som er meget effektivt for å stimulerer bindevev og muskler, vi bruker også bambus, noe som er meget behagelig og veldig bra for kropp og sjel.
Denne massasjen er for deg som har lyst på litt mindre smerter i kroppen og mye velvære.
Vi avslutter med ca 30 min med varme wavestone som virkelig får deg til å nyte og slappe av!
Anbefales på det sterkeste om du er glad i velvære.

Pris

Sportsmassasje

Hva er Sportsmassasje?

Sportsmassasje er dyp og energisk massasje. Sportsmassasje er egnet for idrettsutøvere og mennesker som driver med vanskelig, fysisk arbeid. Sportsmassasje kan enten være rehabiliterende eller forberedende. Den rehabiliterende massasjen hjelper med å rehabilitere muskler etter treninger eller langvarig fysisk arbeid. Den forberedende, intensive og dype sportsmassasjen stimulerer og forsterker muskler, og forbereder musklene til trening.

Pris

Eteriske oljer

Hvem er det for?

Terapi ved bruk av eteriske oljer også kjent som aromaterapi og for sine terapeutiske egenskaper, kan hjelpe deg å finne den riktige følelsen i hverdagen. De velduftende oljene kan hjelpe deg å roe ned i en travel hverdag, og de kan gjøre godt for både kropp og sinn. Eteriske oljer har også dokumentert helsefremmende effekter og har i årtusener blitt brukt som medisin.

Eteriske oljer er en enestående gave fra naturen til oss mennesker, vi lager en massasjeblanding bestående av 3-5% med de valgte eteriske oljene blandet ut i en velegnet vegetabilsk olje, vi bruker for det meste mandelolje.

Pris

Våre spesielle tilbud

Vi anbefaler våre kunder å oppretteholde en smertefri hverdag, og en bevegelig kropp. Dette kan gjøres ved jevnlige behandlinger. Hør med våre ansatte om hvilken pakke som passer best for deg.

P r i c i n g

5 klipp

5% rabatt

10 klipp

10% rabatt

15 klipp

15% rabatt

30 klipp

20% rabatt